Hravé interaktivní online setkání

Přihláška na kroužek

Odesláním formuláře se přihlásíte na vybrané lekce online kroužku. Lekce, o které máte zájem, vyberete níže ve formuláři.

Kroužek probíhá online, v přihlášce si můžete vybrat individuální dny i čas pro každou lekci.

První hodina kroužku je ukázková a můžete se po ní rozhodnout, jestli budete na kroužku pokračovat nebo přihlášku zrušíte.

2. pololetí 2021/2022
Online
Praha 2
Albík test
Pro získání lekce zdarma zadejte prosím VS Vaší zaplacené přihlášky na prezenční kroužek - najdete ho v emailu od nás
apply a discount
Buy voucher as an original gift. Voucher can be bought here.

Vyberte, jakých lekcí a kdy se chcete zúčastnit:

Duben - Velikonoce

Den Lekce Velikonoce
Čtvrtek 9:30-
Čtvrtek 17:15-
Pátek 17:15-
Pátek 9:30-

Odznačit vybrané lekce v měsíci a vybrat znovu

0 Kč  
Akce: lekci máte od nás zdarma

 

The processing of personal data provided in this form is necessary for the performance of the contract or negotiations on the offer of services. Personal data will not be provided to another entity. See more Principles of personal data processing.

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

společností Věda nás baví o.p.s., IČO 24204137, se sídlem Horská 2040/3, Nové Město, 128 00 Praha 2, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. O 873 (dále jen „Správce“).

Souhlasím, aby mé osobní údaje v rozsahu: emailová adresa, byly na základě tohoto souhlasu zpracovávány za účelem zasílání obchodních sdělení po dobu tří (3) let, nejdéle však do odvolání tohoto souhlasu.

Jsem si vědom/a práva svůj souhlas neudělit a dále svých práv souhlas kdykoli odvolat či upravit, požadovat od Správce přístup k osobním údajům, které se mě týkají, jejich opravy nebo výmazu, popřípadě omezení zpracování, a práva vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost Údajů.

Měl/a jsem možnost seznámit se Zásadami zpracování osobních údajů.

Výslovně prohlašuji, že jsem oprávněn/a tento souhlas poskytnout a jsem starší 18 let a že poskytnutím Údajů a jiných informací Správci jsem neporušil/a žádné obecně závazné právní předpisy. Dále potvrzuji, že Údaje a další informace, které jsem mu o své osobě poskytl/a, jsou pravdivé.

Need help? Email us at info@vedanasbavi.cz